W.V.V.’34 gaat meedoen aan de 35+ ‘Noabercup’

8 plaatsen, 10 teams, bijna 100 35+ voetballers............we hebben het over de noaber-cup 35+. Vanaf september 2019 start een nieuwe competitie. Daarbij is ook W.V.V.'34 vertegenwoordigd met twee teams. Vrienden van vroeger zijn de sportieve rivalen van nu. Teams uit Haakbergen, Hoeve, Beckum, Hengevelde, Bentelo, Goor, Buurse en Boekelo strijden om de 35+ noabercup. 

De 35+ noabercup is opgericht voor mannen die na hun 35ste het voetballen zo leuk blijven vinden dat zij hun voetbalschoenen nog niet in de wilgen willen hangen. Want; hoe oud je ook bent, voetbal gaat nooit uit je bloed. 

De teams, bestaande uit zeven spelers die 35 jaar of ouder zijn, nemen het op een half veld tegen elkaar op. Niet het presteren staat centraal, maar wel het recreatieve voetballen met en tegen leeftijdsgenoten. Na afloop is vooral de 3e helft een belangrijk onderdeel van deze Noabercup 35+.  

De eerste wedstrijden gaan 13 september a.s. van start. Deze avond spelen alle teams tegelijk bij HSC 21. Voor meer informatie en het speelschema zie de website www.noabercup35plus.nl.