W.V.V.’34 gala-avond moet blijven!

Terug van weggeweest: De W.V.V.’34 Gala-avond op het sportpark Rupertserve in een gezellig drukbezette kantine op de vrijdagavond. (Zie dit FOTOALBUM) De rode loper van Andre de Witte was uitgelegd voor: De prijsuitreiking van de vrijwilliger van het jaar; de Marcel Keizer Eredivisie; de speler van het jaar en natuurlijk de bronzen, de zilveren en de gouden schoen voor de topscoorder van het seizoen 2018-2019. Hieronder de gelukkigen:

De aftrap was voor de vrijwilliger van het jaar: Bennie Meijer! De man achter de bar in de kantine van WVV! Het aantal uren dat Bennie per week in de club steekt is fenomenaal aldus voorzitter Maurice Workel. Van horen zeggen heeft hij vernomen dat op de donderdagavond deze uren wel eens kunnen doorschieten tot de kleine uren….
Na Bennie letterlijk in de bloemetjes te hebben gezet was de beurt aan de Marcel Keizer Eredivisie. De prijzen werden uitgereikt door de naamgever van deze online voetbalpoule: Marcel Keizer van het gelijknamige schildersbedrijf!
Het ging hier in deze om twee edities vanwege het feit dat de gala-avond 2018 niet door was gegaan door verschillende omstandigheden. Thijs ter Huurne en Jos ter Haar waren de grote winnaars in deze! Zie de uitslagen hieronder:

De prijs van Jos ter Haar werd in ontvangst genomen door Roy Workel die de beker graag een keer wilde vasthouden
 
2018
1. Jos ter Haar: 2 wedstrijdkaarten voor een buitenlandse wedstrijd
2. Thijs ter Huurne: 2 vipkaarten voor FC Twente
3. Rob Snijders: 2kaarten voor FC Twente of Heracles Almelo

Thijs ter Huurne neemt zijn prijs in ontvangst
 
2019
1. Thijs ter Huurne: 2 wedstrijdkaarten voor een buitenlandse wedstrijd
2. Michel van Til: 2 vipkaarten voor FC Twente
3. Jos ter Haar: 2 kaarten voor FC Twente of Heracles Almelo
Voetballer van het jaar Lars Aarnink
 
Als derde was het woord aan hoofdtrainer Roy Workel voor de uitreiking van de prijs Speler van het Jaar. Deze eer was aan de heer Snaars, zo nu en dan ook wel eens Lars Aarnink genoemd. Hij speelde een opvallend goed seizoen, was met grote regelmaat belangrijk voor zijn team mede ingegeven door zijn instelling op de zaterdagavond waardoor hij telkens topfit aan de aftrap verschijnt. De grote winnaar hield zijn speech kort en sprak de legendarische woorden: “Trainer bedankt!”


Vlnr: David Spekreijse, Wouter Horstink en Leon Blokhorst

 
De afsluiter van het officiële gedeelte was voor de prijsuitreiking van de bronzen, de zilveren en de gouden schoen voor de topscoorder van het seizoen 2018-2019 door Tim Wegereef, mede organisator van het Gouden Schoen gebeuren. Op de laatste speeldag leek deze titel Wouter Horstink niet meer te kunnen ontgaan, ware het niet dat Leon Blokhorst in de afsluitende wedstrijd het net maar liefst 5 keer wist te vinden!

1. Leon Blokhorst
2. Wouter Horstink
3. David Spekreijse

W.V.V.’34 bedankt bij deze:
- De klusploeg voor het leeghalen van de kantine
- Brian Kuipers en So Nice voor het licht en geluid
- Andre de Witte voor de rode loper
- Wegdamnieuws voor de foto’s en de prijzen
- Agnes de Wit en de dames voor de hapjes
- De organisatie die deze happening nieuw leven heeft ingeblazen!
- En last but not least het barpersoneel!

Ronnie maakte ze gek
 
De sfeer, de waardering die je zo weg kunt zetten en de harmonie op deze avond heeft toch wel aangetoond: De gala avond moet blijven! Het zou mooi zijn als er in de komende editie meer sportverenigingen zich hier bij aansluiten om het plaatje compleet te maken. Op naar volgend jaar!