W.V.V.’34 JO7-2 kampioen!

W.V.V.’34 JO7-2 is gisteren kampioen geworden! De allerlaatste wedstrijd was het toetje van dit seizoen, die ook in winst werd om gezet. In competitieverband was W.V.V.’34 JO7-2 niet te stoppen dit jaar. Met 24 gespeelde wedstrijden en 24 gewonnen wedstrijden is de conclusie dat je voor de winterstop al kampioen bent geworden en t na de winterstop dunnetjes over hebt gedaan.

Nu naar de wedstrijd: Thuis tegen Delden. Omdat Bram, Joep en Sepp eerst andere teams moesten versterken, werd onze eigen wedstrijd iets later gespeeld dan normaal, maar om 10.30 floot spelbegeleider Joost Assink het eerste fluitsignaal.
Dit onder toeziend oog van veel supporters. W.V.V.’34 begon ontketend aan de wedstrijd. Binnen no-time stond het 2-0 door prachtige goals, die tot stand kwamen door goed aanvalsspel. Dat Delden hier niet alleen kwam om JO7-2 te feliciteren, werd in de volgende fase duidelijk. Ze maakten het W.V.V.’34 knap lastig met goed verdedigen en mooie uitbraken waardoor de ruststand kort bij elkaar lag. 7-5 in het voordeel van de groen-gelen.

Na een korte pauze waarin er kleine aanpassingen werden gedaan, werd de kampioenswedstrijd vervolgd. Een veel sterkere 2e helft van W.V.V.’34, waarin iedereen een mooi aandeel aan had zorgde weer voor veel doelpunten in de 2e helft en maar een enkele tegengoal. Zoals het hele seizoen scoorde JO7-2 er vrolijk op los met mooie acties en aanvallen van iedereen. Waarbij er ook altijd aan de “restverdediging” werd gedacht zodat een mogelijke uitval van Delden snel in de kiem gesmoord werd. Uitslag 14-6. Van harte gefeliciteerd!

Waarna het grote feest op t veld losbarstte en de bekers werden uitgereikt. Ook werd het publiek bedankt om daarna samen de kampioenspatat soldaat te maken.

Hieronder een stukje van elke speler met zijn of haar kwaliteiten.

Pim:
De Luka Modric van W.V.V.’34 JO7-2. Pim kan net zo goed passen als Luka Modric dat doet bij Real Madrid. Hij bewaart altijd het overzicht en de balans in het team. Pakt regelmatig z’n doelpunt mee, maar zorgt ook achterin dat de tegenstander geen doelpunt kan maken.

Sophie
De Lieke Martens van W.V.V.’34 JO7-2. Lieke Martens de beste speelster van Barcelona dames. Sophie is de beste speelster van W.V.V.’34 JO7-2. Ze is voorin te vinden en staat achterin ook haar mannetje. Vorige week tegen Unnisson de rots in de branding.

Hidde
Hidde is de Messi van W.V.V.’34 JO7-2. Hidde dribbelt net zo makkelijk als Messi elke tegenstander voorbij. Hidde kan alleen harder rennen dan Messi. Hidde is ook voorin en achterin t vinden en speelt super goed samen. Zelfs salto’s zijn geen probleem voor Hidde.

Bram
Bram is de Wout Weghorst van W.V.V.’34 JO7-2. Bram is onze topspits, die altijd heel hard rent en nog veel harder kan schieten dan dat hij rent. Net als Weghorst is Bram ook super groot en heeft hij zaterdag de meeste goals gemaakt van iedereen. Bij de wedstrijd van JO7-3 maakte hij alle goals, 9x zelfs.

Joep
Joep is de Cerny van W.V.V.’34 JO7-2. Net als Cerny bij Twente dribbelt Joep langs zijn tegenstanders alsof ze er niet staan. Daarbij kan hij beter verdedigen dan Cerny. Ook als er moet worden verdedigd is Joep er altijd bij om te tackelen en ballen weg te schieten.

Sepp
Sepp is de Mbappe van W.V.V.’34 JO7-2. Sepp rent net zoals Mbappe super snel. Sepp staat meestal voorin om net als Mbappe doelpunten te maken. Wanneer Sepp niet kan schieten of dribbelen dan probeert Sepp de tegenstander te tackelen.

Goed gedaan allemaal, ook namens W.V.V.’34 van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

(bron: www.wvv34.nl)