W.V.V.’34 lijkt in slotfase te winnen, maar speelt alsnog gelijk

W.V.V.’34 heeft de oefencampagne gestart met een gelijkspel. Op eigen veld werd het zojuist 3-3 tegen Warnsveldse Boys. Het eerste elftal van de Gelderse club heeft sinds 2011 een gestage opmars doorgemaakt van de vijfde naar de tweede en nu weer derde klasse.
W.V.V.’34 trad mede door afwezige spelers aan met een gewijzigde formatie. In dit duel kwamen de groengelen tweemaal op achterstand (0-1 en 1-2), eenmaal op voorsprong (3-2), maar werd het in de 95e minuut alsnog gelijk (3-3). Wouter Horstink leek (ook in blessuretijd) de winnende te maken uit een penalty, maar de gasten toonden veerkracht en maakten alsnog gelijk.
Doelpunten voor W.V.V’34 werden gemaakt door Randy Smit, een eigen doelpunt en Wouter Horstink.

Video van de 3-2 door Wouter Horstink: