W.V.V.’34 maakt het onmogelijke mogelijk

Nog nooit speelde een jeugdteam van W.V.V.’34 in de hoofdklasse en bij het debuut presteerden de mannen van Jong onder 11 het om meteen de titel binnen te slepen! Vandaag speelden ze uit tegen FC Eibergen en wonnen met 1-6! Kampioen! (KLIK HIER VOOR FOTO'S EN FILMPJES) Een prestatie van jewelste waar je u tegen zegt! Trainer Martijn Baas: ”Toen we dit seizoen begonnen in de hoofdklasse was de doelstelling: Proberen mooi mee te voetballen en veel te leren op het hoogste niveau voor de E’tjes. Zou mooi zijn als we onderin de middenmoot kunnen aanhaken". W.V.V.'34 is toch een relatief kleine club in dit geweld”.
 

“We begonnen verrassend met een overwinning tegen Longa’30 Lichtenvoorde en… we bleven winnen. De jongens en meiden gingen er in geloven gedurende het seizoen en we hebben goede wedstrijden gevoetbald tegen prima tegenstanders. Bijvoorbeeld 8-3 gewonnen in een superspannende wedstrijd tegen Excelsior ’31 JO11-1 (1.700 leden en 14 E-teams!). Iedereen heeft zich prima ontwikkeld, het is echt een team die voor elkaar willen werken en we hebben gewoon veel plezier samen. Dat is het belangrijkste.
Jongens en meiden het was een TOPSEIZOEN en gefeliciteerd met dit knappe kampioenschap!
.
Oh ja; FC Twente JO11 selectie wil woensdag 22 mei om 16.00 uur nog graag een oefenwedstrijd tegen ons spelen! In Hengelo op het trainingscomplex van FC Twente. GAAF! Alle supporters zijn natuurlijk van harte welkom”.