W.V.V.’34 maakt zich op voor de laatste thuiswedstrijd? Tijd van afscheid nemen

Dat W.V.V.’34 bezig is aan een teleurstellende reeks is bekend, maar is het toch nog mogelijk om een plekje in de nacompetitie te veroveren? Met een 3e plek in de eindrangschikking zou dat werkelijkheid worden. De Wegdammers spelen nog thuis tegen vv Ruurlo en uit bij Avanti Wilskracht. Concurrent MVV’29 speelt morgen thuis tegen DSVD en de laatste wedstrijd uit bij Luctor et Emergo.

Morgen is tevens de wedstrijd van afscheid nemen. De spelers Randy Smit, Wouter Roescher en Bas Assink zullen stoppen bij WVV 1. Ook zullen leider Clemens Kosters en verzorgster Linde Kuipers de zondagen anders in gaan vullen.

Vriendelijk verzoek van het bestuur om na de wedstrijd even te blijven zitten om de juist genoemden in het zonnetje te zetten.

W.V.V.’34 heeft in de heenwedstrijd in de strijd om de bovenste plekken punten gemorst in Ruurlo. Na een bijzonder vroege voorsprong wist Ruurlo toch nog gelijk te maken, waardoor een puntendeling volgde. 1-1. Het was de rode draad van dit seizoen:

Ruurlo hanteerde alleen de lange bal. Wij waren beduidend meer in balbezit en beter maar in de eindfase misten we ‘secuurheid’ en waren we te slordig” aldus trainer Niki Leferink op 29 januari van dit jaar.

Is WVV morgen wel in staat om zichzelf te belonen?