W.V.V.’34 maatje te groot en doet goede zaken

W.V.V.’34, de ploeg met de minste nederlagen deze competitie was vanmiddag een maatje te groot voor vv Ruurlo en wist zichzelf vandaag wel te belonen. De eindstand van 5-0 was dan ook zeker niet geflatteerd, de Wegdamse keeper Kevin Smit was nagenoeg een figurant deze middag. Het deed daarmee uitstekende zaken om plek drie die recht geeft op nacompetitie, met en doelsaldo van +9 ten opzichte van concurrent MVV’29 hebben de Hengeveldenaren aan een overwinning bij Avanti Wilskracht genoeg.

De openingstreffer viel dan ook snel, na ruim 6 minuten spelen was het de kersverse vader van Lois; Robin Rikkert die Lars Aarnink een steekpass gaf die vervolgens de 1-0 op het scorebord bracht.

In de 17e minuut was het wederom Robin Rikkert die aan de basis stond van een treffer. Hij stuurde Randy Smit weg op de linkerflank die vervolgens de inlopende Thomas Wegdam op zijn wenken bediende. Zo stond het na 17 minuten op de klok al 2-0.

Ruurlo verstopte zich niet maar wist in 90 minuten nagenoeg niets te creëren.

Op slag van rust knalde Robin Rikkert (alweer hij) de bal nog op de paal na een overtreding van de keeper op Randy Smit waarvoor deze geel ontving. Menigeen dacht aan rood, Randy had zonder deze charge eenvoudig af kunnen ronden. (Zie foto’s onder)

De laatste treffer van Randy Smit in WVV 1?

Tweede helft
In de 56e minuut was het Thomas Wegdam die Lars Aarnink diep stuurde die vervolgens de naar Bon Boys vertrekkende Randy Smit wist te bereiken. Deze rondde  via een soort van carambole af en met de 3-0 was de wedstrijd beslist. Dit leek zijn laatste voor WVV, ware het niet dat de bovenstaande vrije trap, zij het enigszins miraculeus ook in het doel belandde en daarmee maakte Randy zijn tweede van deze middag.

Kers op de taart
De kers op de taart was misschien wel van Wouter Horstink. Middels een diagonale poeier in de bovenhoek bepaalde hij de eindstand op 5-0.

W.V.V.’34 – Ruurlo  5-0

1-0 Lars Aarnink
2-0 Thomas Wegdam
3-0 Randy Smit
4-0 Randy Smit
5-0 Wouter Horstink

Kevin Smit-Martijn Baas (81 Gijs Brummelhuis) -Remi Leferink-Bas Assink (85 Daan Oude Meijers)-Tom Brummelhuis-Robin Rikkert (46 Dani Morsink)-Stan Aarnink-Wouter Horstink-Lars Aarnink-Thomas Wegdam-Randy Smit