W.V.V.’34 maatje te groot voor Tubantia 1

W.V.V.’34 was vanavond duidelijk de bovenliggende partij tegen het zaterdag team van vv Tubantia uit Hengelo getuige de 0-6 overwinning in de verliezersronde van de Tukkercup. Na zo’n 15 minuten spelen was het Gijs Pierik die de score opende na een strakke voorzet van Sem Kuipers. Even later was het Wouter Horstink die er als de kippen bij was nadat de Hengelose doelverdediger de bal losliet na een voorzet van Martijn Baas. De 0-3 was een discutabele strafschop na een vermeende overtreding van de keeper op Thomas Wegdam: Wouter Horstink liet dit buitenkansje niet onbenut. De ruststand van 0-4 werd bepaald door Tom Brummelhuis die de goed genomen hoekschop van Sem Kuipers eenvoudig kon binnenkoppen.
Het was jeugdspeler Stan Wegdam die met een bal via de onderkant lat zijn eerste doelpunt in het eerste elftal wist te maken na een assist van een andere jeugdspeler: Imko Stortelder. Gijs Pierik bepaalde de eindstand door de bal van dichtbij al inglijdend binnen te schieten.
 

Vanwege de blessuregolf aan het begin van deze competitie heeft vv Tubantia besloten om zaterdag 1 de strijd om de Tukkercup af te werken. Dit team staat momenteel op de 6e plek in de 4e klasse.


Jeugdspeler Thomas Wegdam veroorzaakte de strafschop die leidde tot de 0-3