W.V.V.’34 moet toch nog billenknijpen in de slotfase

W.V.V.’34 beleefde een gemakkelijke eerste helft waarbij het niets weggaf en twee keer uit een hoekschop van Stan Aarnink het net wist te vinden. Na 18 minuten was het Remi Leferink die de 1-0 op het scorebord bracht; Hij kopte de bal goed naar de grond en liet de doelman kansloos.
In de 43e minuut was het wederom Remi die een hoofdrol opeiste. Hij wist de bal bij de corner ver bij de 2e paal terug te koppen op de inlopende Martijn Baas die eenvoudig af kon ronden.
DTC’07 dat in een 4-4-2 formatie speelde bleef compact loeren op de counter zonder enig resultaat. Keeper Tom Pierik:

Tom moest in de slotfase aan de bak

“Ik vond ons de eerste helft erg goed, geduldig aan de bal en kwamen tot goede kansen. Met twee goals uit standaardsituaties ga je dan lekker de rust in. De 2e helft verwachtten we wel dat ze meer zouden komen maar, wij hadden de grootste kansen die we eigenlijk hadden moeten maken”.

De tegentreffer
Tom: “Nu valt die bal een keer goed omdat hij van richting werd veranderd en die speler opeens vrij voor m’n neus stond, puur geluk voor hen. Op het laatst werd het nog wel spannend met veel corners, maar gelukkig konden we hem over de streep trekken! Op naar Ruurlo!”

Annvoerder Remi Leferink was belangrijk met een doelpunt en een assist

Tweede helft
In de tweede helft zette dat spelbeeld zich voort, maar: Zowaar in de 58e minuut het eerste kansje van de wedstrijd voor DTC, een kopbal net naast. In de rebound schiet Wouter Horstink de voorzet van Lars Aarnink van dichtbij over.

Een slippertje in de 80e minuut in de Wegdamse defensie en zowaar de aansluitingstreffer: 2-1. Met enkele corners en vrije trappen in de extra tijd werd het nog even billen knijpen voor de groen gelen. Keeper Tom Pierik moest zowaar aan het werk!
Maar W.V.V.’34 wist de overwinning over de streep te treken en heeft de eerste driepunter in de pocket.

W.V.V.’34-DTC’07 2-1
Doelpunten: Remi Leferink en Martijn Baas

Tom Pierik- Martijn Baas-Remi Leferink-Gijs Brumelhuis-Tom Brummelhuis-Dani Morsink (76 Luuk Lentelink) – Stan Aarnink-Barten Tijhof (71 Tom Grobben-Lars Aarnink-Wouter Horstink-Mahmoud Jaafil (88 Bas Derkink)

De cornerkoning Stan Aarnink
Hoe je in de 88e minuut in kunt vallen en toch een visitekaartje afgeven: Bas Derkink