W.V.V.’34 morst punten in Ruurlo: “Waren te slordig”

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in de strijd om de bovenste plekken punten gemorst in Ruurlo. Na een bijzonder vroege voorsprong wist Ruurlo toch nog gelijk te maken, waardoor een puntendeling volgde. 1-1.

Al binnen tien seconde wist Lars Aarnink te scoren. Vanaf de aftrap volgde een lange bal van Robin Rikkert. Een perfecte aanname in de loop richting Lars volgde en ook de afronding was zeer goed, 0-1.
Echter volgde na negen minuten al de 1-1. Tom Brummelhuis kwam op over links, speelde Gijs Pierik in die verkeerd kaatst waardoor balverlies  volgde. Ruurlo schakelde snel om en maakte gebruik van de ruimte die was achtergelaten door Tom. De rechtsbuiten van Ruurlo zette laag voor, waarna de bal bij de eerste paal werd binnengetikt.
Enkele minuten later werd Wouter Horstink alleen voor de keeper gezet door Lars. Echter gaf hij breed op… niemand. De aanvaller had voor eigen succes moeten gaan, maar was ’te netjes’. Geeft breed op niemand. Had voor eigen succes moeten De conclusie van de eerste helft is dat groengelen de betere waren tegen een compact spelend Ruurlo, maar te slordig in balbezit waardoor er weinig kansen gecreëerd werd.

Na rust was het Ruurlo dat sterker uit de kleedkamer kwam. Echter werd een doelpunt van Randy Smit uit de rebound na een schot van Gijs Pierik afgekeurd wegens vermeend buitenspel van. Een zeer discutabel moment waar W.V.V.’34 kon fluiten naar de treffer. Eindstand: 1-1.

Niki Leferink over het gelijke spel: “De snelle openingstreffer deed ons geen goed. In de fase daarna tegenstander scherper en feller in duels en bij 2e ballen. De 1-1 viel na balverlies op middenveld en gelijk opvolgende de dieptebal. Ruurlo hanteerde alleen de lange bal. Wij waren beduidend meer in balbezit en beter maar in de eindfase misten we secuurheid en waren we te slordig.”