W.V.V.’34 naar Borculo:’ We gaan gas geven met zijn allen’

Zondag, indien de weersomstandigheden het toelaten wacht W.V.V.’34 naar alle waarschijnlijkheid een uiterst defensief Reünie gezien de wedstrijd in Hengevelde. Maar ook en tegenstander waarvan WVV op basis van de ranglijst moet winnen. Wat voor soort wedstrijd verwacht je? Remi Leferink:
“We zijn goed uit de winterstop gekomen en we hebben mooi wat punten gepakt tot nu toe. Zondag uit naar Reünie, op natuurgras. De vorige wedstrijd tegen Reünie hebben we terecht gewonnen, maar het ging moeizaam. We kwamen snel achter, waardoor Reünie lekker achterover kon leunen. De tweede helft hebben we hoger druk gezet, we creëerden een groot veldoverwicht wat resulteerde in kansen en uiteindelijk twee doelpunten en dus de overwinning. We beschikken over een fitte selectie en we gaan gas geven met zijn allen om de punten mee te nemen uit Borculo!"

Het veld in Borculo laat nogal wat te wensen over, gezien de weersvoorspelling van de komende dagen is het nog maar zeer de vraag of er morgenmiddag inderdaad om 14.00 uur afgetrapt zal worden.

Scheidsrechter is de heer G de Graaf.