W.V.V.’34 naar Borne: ‘We zijn uitstekend uit de winterstop gekomen’

Morgen staat de wedstrijd NEO 1 tegen W.V.V.'34 1 op het programma, deze is op 16 december afgelast vanwege de sneeuwval. Het is de enige club waartegen WVV dit seizoen nog helemaal niet gespeeld heeft, het betreft dan ook een inhaalwedstrijd. De laatste ontmoeting tussen deze twee verenigingen dateert van 5 maart 2017. (2-1, doelpunt Wouter Horstink) NEO, dat won in 2019 bij Sportlust Glanerbrug (2e), heeft gewonnen bij koploper Eilermark en speelde gelijk tegen Avanti Wilskracht. (3e). WVV heeft in 2019 weliswaar 9 punten uit 3 wedstrijden, als enige club uit 3A nog zonder puntverlies in 2019. Drie keer gespeeld, doelsaldo 11-1! Maar uit naar NEO, een club met 1400 leden? Wat moet WVV doen om ook maar een beetje zicht te krijgen op resultaat? Trainer Roy Workel: “We zijn uitstekend uit de winterstop gekomen. We hebben nog niet tegen NEO gespeeld maar ik hoor van iedereen dat ze een uitstekende ploeg hebben. We zijn in goeden doen op dit moment en dus gaan we volle bak zondag. We hebben niks te verliezen”.
De wintersporters zijn allemaal terug Roy?

“Waar we afgelopen dinsdag in de bekerwedstrijd tegen DOS’37 nog meet veel invallers aan de start zijn verschenen is voor zondag tegen NEO iedereen weer aanwezig”.

Mike te Wierik met Wouter Weghorst op 4 september 2016 bij W.V.V.'34 - NEO in Hengevelde. Weghorst begon met voetballen bij RKSV NEO in zijn geboorteplaats Borne. Op jonge leeftijd wist hij het eerste elftal te halen en bekroonde zich tot clubtopscorer. Momenteel speelt hij in de Duitse Bundesliga bij Wolfsburg.