W.V.V.’34 sluit seizoen af tegen ogenschijnlijk uitgeblust Sportlust

DSVD- Sportlust Glanerbrug 6-0, Sportlust Glanerbrug-Avanti Wilskracht 1-7, de laatste twee uitslagen van de tegenstander van morgen. W.V.V.’34 verliest thuis met 1-4, weliswaar geflatteerd. Wat zegt dit voor de komend wedstrijd? Wat is er aan de hand bij Sportlust Glanerbrug? Topscorer Wouter Horstink: "“Sinds bekend is dat sportlust volgend seizoen op zaterdag gaat voetballen zijn de resultaten minder geworden volgens mij. Misschien heeft er intern wat gespeeld waardoor ze nu met een aantal andere jongens spelen dan tijdens de eerste wedstrijd in Hengevelde.  Niet belangrijk voor ons, wij willen zo hoog mogelijk eindigen en dan kan de 6e plek zijn en daar gaan we voor. We willen maar wat graag morgen het seizoen goed afsluiten. Het is voor ons over het geheel genomen een goed seizoen geweest, voor de winterstop wel een wat mindere periode daarna een prima reeks. Met ons jonge team hebben we gewoon een goed seizoen gedraaid en er zit ook zeker nog genoeg rek in deze groep. Goed voor de toekomst!”
En dat zegt de winnaar van de Gouden Schoen?

“De gouden schoen is nog niet binnen! Leon Blokhorst is een geduchte concurrent die net zo soepel doelpunten maakt als dat hij groene knuppels drinkt. Kortom het wordt nog spannend!”
SV Sportlust Glanerbrug stopt aan het eind van het seizoen met de zondagafdeling. De meeste spelers van de twee seniorenelftallen gaan bij Sportlust op zaterdag voetballen.