W.V.V.’34 niet goed genoeg

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in de thuiswedstrijd met 2-2 gelijkgespeeld tegen het al gedegradeerde TVO uit Beckum. W.V.V.’34 kwam snel op een 2-0 voorsprong door treffers van Martijn Baas in de 10e minuut en Thomas Wegdam in minuut 15. (zie foto boven)

Voor de aftrap bleek weer: W.V.V.’34-TVO is een wedstrijd op zich. (ZIE DIT FOTOALBUM).
Vuurwerk, groen-gele rookbommen en een spandoek met de tekst: Auf wiedersehen, refererend naar de degradatie van de ploeg uit Beckum.

De tactiek van TVO was van meet af aan duidelijk: Inzakken op eigen helft en voetballen vanuit de omschakeling. Dat scenario werd in de 10e minuut om zeep geholpen, nadat Robin Rikkert op de paal schoot.

De wedstrijd kabbelende voort, W.V.V.’34 kreeg kansen met onder andere Stan Aarnink van dichtbij over en op de lat. Vanuit het niets viel de aansluitingstreffer in de 45e minuut. Nagenoeg de eerste keer dat TVO in het strafschopgebied verscheen en zo was de ruststand in deze sportieve wedstrijd 2-1.

Er werd voor iedere meter gestreden aan beide kanten

Tweede helft
De tweede keer dat TVO in het 16 metergebied van. W.V.V.’34 kwam was het wederom raak, opnieuw vanuit een counter en wel in de 48e minuut. ‘Ongelofelijk!’, klonk het vanaf de kant, en dat was het.
De restverdediging speelt ook vandaag weer een grote rol bij W.V.V.’34. Neemt niet weg dat TVO het twee keer knap af weet te maken. W.V.V.’34 bleef aandringen, TVO bleef relatief eenvoudig overeind met zelfs een grote kans op de 2-3.

Het balbezit percentage mocht dan wel boven de 75% zitten, daar win je op voorhand geen wedstrijden mee. De beste kans in de tweede helft was misschien wel van invaller Barten Tijhof die van dichtbij op de keeper kopte.

In de slotfase ging linksachter Tom Brummelhuis nog in de punt van de aanval maar ook dat mocht niet baten al was hij er nog dichtbij. W.V.V.’34 werkte hard. maar ook vandaag was het niet genoeg.

1-0 Martijn Baas
2-0 Thomas Wegdam
2-1 Stefan Ottink
2-2 Stefan Ottink

Kevin Smit-Martijn Baas (’78 Bas Assink)-Gijs Brummelhuis-Remi Leferink-Tom Brumelhuis-Robin Rikkert-Stan Aarnink(79 Barten Tijhof)-Tom Grobben-Lars Aarnink (70 Randy Smit)-Thomas Wegdam-Wouter Horstink