W.V.V.’34 ontvangt Avanti, selectie breder dan vorige week

W.V.V.’34 neemt het na de 5-0 overwinning tegen Vasse op tegen een geduchte concurrent, Avanti Wilskracht. De afgelopen jaren werden er al vele duels tussen beide elftallen afgewerkt, en vaak waren ze dan ook erg aan elkaar gewaagd. Het laatste duel in Hengevelde leverde overigens een prachtige overwinning op voor de groengelen, het werd 3-0 op een bloedheet kunstgrasveld.
Aankomende zondag gaan we de volgende editie beleven van de nummer 2 tegen de nummer zeven, waarbij deze plekken niet zoveel zeggen. W.V.V.’34 heeft slechts twee punten meer, maar wel één duel tegoed. Mooie bijkomstigheid voor de Hengeveldenaren is de terugkeer van Robin Rikkert, de sterkhouder op het middenveld. Of hij in de basis staat is nog maar de vraag, zijn vervanger Dani Morsink speelde een puike pot tegen Vasse en bekroonde dit zelfs met een treffer.
Naast Robin Rikkert keert ook Martijn Baas terug (longontsteking) en heeft ook ski-kampioen Remi Leferink de gehele week getraind waardoor aangenomen wordt dat hij terugkeert in de basis.

Het duel in Hengevelde begint om 14.00 uur. Hieronder de stand: