W.V.V.’34 ontvangt bekende tegenstander: “Wij zijn klaar voor DSVD”

W.V.V.’34 maakt zich op voor de derde speelronde van de competitie. Het ontvangt op eigen veld het voormalige D.S.V., wat staat door Deurningse Sport Vereniging. Toen de vereniging in 1940 toetrad tot de bond werd de naam gewijzigd in D.S.V.D., Deurninger Sport Vereniging Deurningen, omdat er al een vereniging D.S.V. bestond.
De club is in veel opzichten te vergelijken met de Hengeveldse club. Ze spelen beiden in de 3e klasse, acteerden beiden niet zo lang geleden in de 4e klasse en waren beiden relatief kort geleden een seizoen actief in de 2e klasse. Ook speelden beide teams alle (voltooide) wedstrijden van dit seizoen gelijk. Dit hadden vooral de gasten uit Deurningen graag anders gezien, want in de eerste speelronde gaven ze de winst in blessuretijd uit handen.

WVV-er Dani Morsink blikt vooruit op het duel van morgen: “Na een scherpe trainingsweek zijn wij klaar voor DSVD. We hebben bijna de groep compleet. Een aantal jongens maken nog minuten bij 2, zoals Hamoudi Jaafil en Tom Grobben.”

Wat verwacht je van DSVD? “Ik heb geen idee hoe DSVD er voorstaat na corona. Het is aan ons de taak om er volle bak voor te gaan en de 3 punten in Hengevelde te houden!”

Het duel op Sportpark Rupertserve begint zondag om 14.00 uur.

(foto boven: Zondag 29 april 2012, Wouter Roescher in actie tegen DSVD, 1-3 verlies voor de groengelen)