W.V.V.’34 ontvangt Borne: “Ik zou niet weten wanneer ik voor het laatst een doelpunt heb gemaakt.”

W.V.V.’34 gaat vol vertrouwen het thuisduel tegemoet tegen Borne. Dit duel zal net als de vorige week worden afgewerkt op veld 2, natuurgras. Hoewel sommigen vooraf sceptisch waren, speelde W.V.V.’34 vorige week een voortreffelijke pot op de mooie grasmat in Hengevelde. Borne speelde vorige week tegen Avanti Wilskracht en vergat zichzelf te belonen. De mannen van trainer Mark Dijkstra verloren met 0-1 in Glanerbrug, daar waar veel meer mogelijk was geweest. Zelfs in de 12 minuten blessure tijd kregen de geelhemden nog twee uitgelezen mogelijkheden, maar ook de kopballen van Wesley Assink en Martijn Hofman troffen geen doel.

Wat voor wedstrijd kunnen we zondag verwachten?
Middenvelder Stan Aarnink:

“Ik denk dat we een zwaar potje kunnen verwachten tegen Borne! We moeten scherp zijn vanaf minuut 1. Op een mooi natuurgras veld moeten we doen waar we goed in zijn en dat is voetballen. Alleen dan kunnen we wat bereiken zondag”.

Gescoord tegen UDI! Hoe lang was het geleden dat je een officiële goal hebt gemaakt?
“Ja! Een heerlijk gevoel. Lange tijd geleden haha. Ik zou niet weten wanneer ik voor het laatst een doelpunt heb gemaakt. Hopelijk volgen de goals nu sneller achter elkaar”.

Hoe voelt het om op de zondagmiddag weer zelf te voetballen?

“Voelt goed! Vooraf het seizoen niet gedacht dat ik weer volle bak minuten mag en kan maken in het 1e elftal. Dus heel blij mee! En ik zie wel hoe het verder loopt in het seizoen, voor nu gewoon weer heerlijk om te voetballen!”

Wat deden jullie nu anders dan tegen bijvoorbeeld TVO en DSVD?

“Ik denk dat de wedstrijd tegen DSVD simpelweg een slechte pot van onze kant was, niet meer niet minder. TVO is een wedstrijd op zich die we hadden moeten winnen, maar dan merk je dat alles even tegenzit. En tegen UDI zal het gelukkig wel weer mee, ook al vond ik ons ook daar niet geweldig. En nu zaak om de lijn door te trekken komende wedstrijden!”

Jongeling Tom Grobben vroegen we naar het duel, en kunnen we hem na zijn goede optreden van zondag opnieuw in de basis verwachten? Tom:
“Tegen Borne heb ik eerder gespeeld, dat was een vreemde wedstrijd. Op het middenveld vooral fysiek. We waren veel in de aanval maar maakten de kansen niet af.”

En zondag, weer in de basis?
“De opstelling voor zondag is nog onbekend dus ik weet niet wat ik kan verwachten.”

Hoe zit het met de blessures in de selectie?
Er zijn helaas wel enkele blessures. Randy en Hamoudi zijn helaas niet aanwezig.”

Het duel in Hengevelde begint morgen om 14.00 uur. Hieronder de stand: