W.V.V.’34 ontvangt DSVD: “Altijd lastig”

W.V.V.’34 staat na twee speelrondes samen met promovendus sv Delden bovenaan. Zij wisten als enige twee ploegen beide duels te winnen. Of deze ongeslagen status na zondag nog zo is voor de mannen van Niki Leferink, die zijn oude werkgever ontmoet, valt nog maar te bezien. W.V.V.’34 heeft het al jaren lastig met de heren in het rood-wit. Gelukkig staat de altijd betrouwbare doelman Tom Pierik weer op doel, hij blikt met Wegdamnieuws vooruit op het treffen.

“DSVD, altijd lastig! Vorig jaar hebben we thuis nipt verloren en had er volgens mij wel meer ingezeten. Ze zijn altijd fysiek sterk en hebben een aantal super goede spelers die het verschil zeker kunnen maken. Gelukkig hebben wij nog de volle buit gepakt als team dus we gaan volle bak de strijd aan om de punten in Hengevelde te houden.”

Tom gaat ook in op mogelijke afwezigen. “Afgelopen weken hebben we inderdaad een paar spelers gemist, maar gelukkig zijn ze weer zo goed als terug om het team te versterken. Al met al beloofd het een mooie pot voetbal te worden op het Rupertserve en hopen we dat we zondag de punten in Hengevelde houden!”, besluit Pierik.

Het duel in Hengevelde begint om 14.00 uur.