W.V.V.’34 ontvangt DSVD; Randy Smit maakt vertrek bekend

W.V.V.’34 ontvangt morgen op het sportpark Rupertserve DSVD uit Deurningen dat op plek zeven terug te vinden is. W.V.V.’34 heeft in Deurningen met 1-1 gelijk gespeeld tegen de oud-ploeg van trainer Niki Leferink. “Het duel zal zeker niet de geschiedenis in gaan als het meest spectaculaire, en verdiende ook eigenlijk niet echt een winnaar” was op 20 november te lezen op Wegdamnieuws.
Wat voor tegenstander verwacht jij zondag?
Trainer Niki Leferink: “DSVD staat 7e. En doordat slechts de eerste 8 maar veilig zijn dit seizoen verwacht ik een tot op het bot gemotiveerd DSVD. Ze hebben oudgedienden Gerritsen en Eshuis weer opgehaald. Dat geeft wel aan hoe ze er in staan momenteel. Ze zijn de laatste 5 wedstrijden ongeslagen en hebben met Wout Arkink één van de beste spitsen uit de competitie. Wij zullen met dezelfde intensiteit en concentratie moeten spelen als tegen Barbaros om een goed resultaat te boeken!”

Randy in actie tegen Avanti Wilskracht

Bon Boys
Deze week kwam ook het opmerkelijke nieuws: Vleugelaanvaller Randy Smit komend seizoen naar Bon Boys dat bovenaan staat in de Tweede klasse!

Randy, kun jij uitleggen wat je heeft bewogen om de overstap naar Bon Boys te maken?
“Het was heel lastig en ik heb er ook heel lang over zitten twijfelen. Bon boys is een een stap omhoog, maar bij WVV hebben we gewoon een heel mooi team waar ik goed op mijn plek zit. Het punt waardoor ik toch de knoop heb doorgehakt om het te doen is dat ik later niet ga terugdenken van, wat als ik het wel had gedaan. Ik kan beter spijt hebben van dat ik het wel heb gedaan dan dat ik het nooit heb geprobeerd“.

Hoe waren de reacties?
“Het was natuurlijk een beetje onverwachts, maar iedereen reageerde heel positief en vond het mooi voor me”.

Hoe is het contact tot stand gekomen?
“Een kameraad van mij die speelt bij Bon Boys in het tweede en ze hadden hem gevraagd of hij mij een keer wilde vragen of ik ervoor open stond om een keer het gesprek aan te gaan. Daarna belde de trainer mij en zijn we gaan praten.

En waarom wilden ze specifiek jou?
“Ze zochten nog een echte buitenspeler en ze hadden goede verhalen over mij gehoord. Daarnaast hadden ze het liefst iemand die iets van een connectie bij de club had. Doordat mijn kameraden daar allemaal spelen ben ik daar nog wel eens te vinden”.