W.V.V.’34 ontvangt Fleringen: “Verwacht dat wij het initiatief moeten gaan nemen”

W.V.V.’34 neemt het zondagmiddag in eigen huis op tegen Fleringen, de nummer dertien van de ranglijst. Afgelopen november ontmoetten beide elftallen elkaar ook, waar in een sportief duel duidelijk was dat het verschil in kwaliteit groot was. Bij rust had W.V.V.’34 al een marge opgebouwd van drie doelpunten, met een 0-4 uitslag als gevolg.

Trainer Niki Leferink kan beschikken over een fitte selectie, en ook hoefde hij geen spelers af te staan aan de bondscoach waardoor we een W.V.V.’34 op volle oorlogssterkte kunnen verwachten.

Thomas Wegdam, hoe kijk jij als matchwinnaar terug op de wedstrijd tegen MVV’29 ?
“Zondag was heel mooi, fijn dat je na twee klotenwedstrijden drie zeer terechte punten pakt tegen de concurrent. Je kon het deze week ook merken in de groep, de sfeer was extra goed!”

Wat voor wedstrijd verwacht je komende zondag?
“Zondag verwacht ik dat wij het initiatief moeten gaan nemen. Fleringen is een stugge ploeg om tegen te voetballen, het lijkt mij dat ze defensief gaan voetballen en dan spelen op de counter. Het is aan ons om wat nauwkeuriger om te gaan met de kansen en dan gewoon drie punten pakken, en dan hopelijk weer m’n goaltje mee mogen te pakken!”

Het duel in Hengevelde begint zondag om 14.00 uur en alle support is welkom! Hieronder de stand.