W.V.V.’34 opent de competie zondag tegen oude bekende: “Voetballen om de knikkers”

Na de welbekende zomerbreak kan W.V.V.’34 zich eindelijk weer opmaken voor ‘het eggie’, de competitie. Zondagmiddag om 14.00 wordt er op sportpark Rupertserve afgetrapt tegen het Winterswijkse Trias, de fusieclub die deze zomer 20 jaar geleden werd opgericht. Destijds werden Sportclub Kotten, VV Ratum en SV Fortuna Winterswijk samengevoegd tot Fusie Club Trias.
De ploeg uit Hengevelde kende een wisselende voorbereiding. Hele goede duels werden afgewisseld met zeer matige, en het Hoftoernooi verliep ook prima, hoewel er weliswaar net niet gewonnen werd.
Geheel onbekend zijn beide teams niet. Twee keer won W.V.V.’34 (3-2 en 5-1), de laatste keer in het seizoen 2016/2017 was een bekerclash.
Toevallig zijn hier nog beelden van te vinden, deze kunt u HIER bekijken, waaronder de treffer van Tom ten Breteler. De uitslag vertellen we niet, dat kunt u terugkijken in de fraaie beelden gemaakt door de Winterswijkse club.

We stelden Remi Leferink de volgende vraag: De voorbereiding is met de eerste competitiewedstrijd van zondag ten einde, hoe kijk je terug op de eerste 7 weken van het nieuwe seizoen?

“We hebben een prima voorbereiding gehad, leuk om de groep weer bij elkaar te hebben en richting de competitiestart te werken. We hebben alleen vrij wisselvallig gepresteerd in de voorbereiding, goede wedstrijden werden afgewisseld met mindere wedstrijden. Al met al zijn we fit en fris om zondag goed aan de competitie te beginnen. Voetballen om de knikkers, het mooiste wat er is!”

Een mooi affiche tussen ploegen die elkaar de laatste jaren niet troffen, en beiden vaste namen zijn de 3e klasse. Het duel begint zoals gezegd om 14.00 uur, tot dan!