W.V.V.’34 sluit kalenderjaar vandaag af in Enter

W.V.V.’34 heeft z’n laatste wedstrijd van 2021 gespeeld. Zondag was in een oefenwedstrijd sv Enter de tegenstander op Krompatte in het klompendorp. De ploeg uit Hengevelde won met 2-4, na een ruststand van 2-2. Een verdiende overwinning, de ploeg was met name in de tweede helft de bovenliggende partij en ging zeer effectief om met de kansen. Gijs Pierik:
“Was wel een terechte overwinning, het was een open wedstrijd. Beiden ploegen hadden kansen, maar wij wel beduidend meer. Ik zelf had er wel 4 kunnen maken, maar het bleef bij 1. Een van de twee tegentreffers was een discutabele penalty, keeper Kevin Smit nam in een op een op een de bal en de man mee”.

WVV kwam binnen 20 minuten al op een 0-2 voorsprong. De gasten speelden in een hoog tempo, hanteerden vaak de lange bal en de snelle voorsprong was dan ook niet zo verwonderlijk.

Toch knokte sv Enter zich terug in de wedstrijd. Eerst was het Brent Geels die de aansluitingstreffer scoorde, 1-2. Nog voor rust was het Tim van Otten die uit de zojuist genoemde strafschop, de 2-2 op het scorebord zette. De Wegdamse doelpunten kwamen van Gijs Pierik, Thomas Wegdam en Wouter Horstink. (2x)

Foto boven van Gijs Brummelhuis op zondag 5 november, 2017 van de thuiswedstrijd tegen SV Enter die met 1-0 werd gewonnen door een late treffer van Jord Bouwmeester.