W.V.V.’34 speelt gelijk tegen Saasveldia na hectische slotfase

W.V.V.'34 heeft vanmiddag in eigen huis met 2-2 gelijk gespeeld tegen Saasveldia. Lang stond het 1-1, totdat Gijs Pierik in de 88e minuut de winnende treffer binnenschoot. Althans, zo leek het. Niets was minder waar want in blessuretijd kwamen de gasten toch nog op gelijke hoogte.
W.V.V.'34 kende een goed en sterk begin. Hierdoor kwamen de groengelen gelijk op 1-0 door een treffer van Gijs Pierik, de assist kwam van Wouter Roescher. In het restant van de eerste helft werden er vooral veel duels uitgevochten op het middenveld met weinig kansen voor beide ploegen. Ruststand 1-0. Na rust was er hetzelfde spelbeeld als de eerste helft. Veel duels en weinig kansen. Helaas voor de ploeg van Roy Workel zag het de voorsprong verdwijnen doordat een terugspeelbal van Tom Brummelhuis werd onderschept. De aanvaller van Saasveldia faalde niet en maakte de 1-1 viel uit deze actie. Na de gelijkmaker werd het spelbeeld anders met veel strijd en minder kwalitatief voetbal. Brummelhuis maakte overigens zijn foutje goed want hij leverde een goede voorzet af op Wouter Horstink die netjes afmaakte. Echter ging dit feest niet door want Horstink werd dubieus teruggefloten voor buitenspel. Hierdoor leek de ontmoeting te eindigen in 1-1, maar dan kwam toch nog in de 88e minuut de bevrijdende 2-1 door een prachtige kopgoal van opnieuw Gijs Pierik. Dichthouden was de taak, maar helaas voor W.V.V.'34 lukte dit niet. De 2-2 viel ook door een kopgoal. Heel erg zuur voor de mannen van Roy Workel waardoor W.V.V.'34 kan concluderen dat het de laatste weken 'net niet' lukt.

Gijs Pierik, de man van twee treffers over het duel: "Sneu puntverlies is wel een goede omschrijving. Het zit ons niet echt mee de laatste tijd. Vandaag wederom een zuiver doelpunt afgekeurd en dat nekt ons uiteindelijk in de laatste minuut. Als je qua kansen kijkt hadden wij zeker moeten winnen. Een doelpunt afgekeurd, twee keer de lat en een aantal goede reddingen van de keeper van Saasveldia. Doorgaan en op naar RSC uit volgende week."