W.V.V.’34 speelt derby in Beckum: “Verwacht dat TVO voor elke meter zal vechten”

Morgen neemt W.V.V.'34 het op tegen de buren uit Beckum, TVO. Exact anderhalf jaar geleden stond deze wedstrijd ook op de rol, echter toen in de 4e klasse. WV.V.'34 promoveerde een week later door het kampioenschap binnen te halen, TVO promoveerde afgelopen voorjaar. Na het behalen van dit kampioenschap poseerden de Beckumse kampioenen met een fraai ontworpen spandoek met de tekst 'Hengevelde stinkt', de reden hiervoor is echter nog altijd niet bekend bij de redactie. Feit blijft echter dat beide teams mindere weken kennen. W.V.V.'34 staat na twee achtereenvolgende verliespartijen op een 6e plaats, TVO verloor al 5 van de 7 gespeelde wedstrijden en is vooralsnog terug te vinden op de voorlaatste plaats. Beide teams zullen door deze mindere periode gebrand zijn om de drie punten binnen te halen.
Aanvalsleider en topschutter van W.V.V.'34 Wouter Horstink over het duel van morgen: "Ik verwacht dat TVO voor elke meter zal vechten en erop gebrand is om niet van ons te verliezen." 

Twee nederlagen op rij voor W.V.V.'34, wat dit gewoon pech of zitten jullie in een vormdipje? Wouter: "Ik kan niet zeggen dat we echt een vormdip hebben, we hebben in beide wedstrijden in fases goed gespeeld. We hebben in beide wedstrijden kansen gehad om te scoren en dit nagelaten, en dat moet anders."

Het duel aan de Beckumerkerkweg 27 begint morgen om 14.00 uur.

Het spandoek waarvan de reden nog altijd onbekend is...

De stand: