W.V.V.’34 start oefencampagne met doelpuntrijke nederlaag

W.V.V.’34 is vandaag de oefencampagne ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen begonnen met een 3-2 nederlaag tegen NEO. De groengelen lieten diverse spelers meedoen, zo werd er twee keer een helft afgewerkt met elf andere namen.
Ook mag gezegd worden dat de hitte een grote rol speelde in de wedstrijd op het snikhete kunstgras. Met rust was het nog 0-0, maar na rust bolde het net vijf maal.
Eerst was het NEO dat twee keer scoorde, toen kwam het kwartiertje van de gebroeders Aarnink. Zowel Stan als Lars scoorden na fraaie aanvallen. Helaas voor de gasten scoorde NEO nog een keer waardoor de beloning voor de comeback uitbleef. Ook nieuwkomer Bomkamp maakte als spits minuten, waarmee zijn officieuze debuut een feit is.