W.V.V.’34 treft in laatste thuiswedstrijd degradant Jeroen Kiepman

W.V.V.'34 speelt morgen het laatste thuisduel van de competitie en treft in dit duel dat in eigen huis wordt afgewerkt Jeroen Kiepman, oud-trainer van de Hengeveldenaren. Hij is aan zijn eerste seizoen bezig bij de Victoria'28 en kent wellicht het slechtste seizoen uit zijn trainersloopbaan. Kiepman gaf aan het begin van dit seizoen onder meer het volgende aan. "Wij hebben ten opzichte van vorig seizoen zestien nieuwe spelers. Dat is niet niks". Helaas kwam er geen verbetering in de vorm van punten en staat het roemloos laatste met één overwinning, één gelijkspel en 22 nederlagen. Met het oog daarop lijkt het voor Roy Workel en zijn ploeg een 'makkie'. Roy, is het een wedstrijd om des keizers baard? "Deze wedstrijd gaan we ook vol aan. Iedereen is fit en we willen ook een goed resultaat neer zetten. We zijn van mening dat we met het elftal graag als 6e wilden eindigen. We willen als elftal ook goed afsluiten en daarmee de assistent Rob, en leider Harrie en spelers Justin, Stan een goed afscheid geven voor goede diensten voor W.V.V.'34  en W.V.V.'34 1. Iedereen graag tot zondag."
Jeroen Kiepman wilde niet reageren.

Zoals Roy al aangaf wordt er afscheid genomen van personen binnen het team. Zondag 19 mei met de thuiswedstrijd tegen Victoria zullen ze op het veld, meteen na de wedstrijd, afscheid nemen van enkele heren die gaan stoppen bij ons 1e elftal. Voorzitter Maurice Workel zal direct na de wedstrijd de microfoon ter hand nemen en hen bedanken voor hun inzet voor W.V.V.'34 1. 

"Assistent trainer Rob Snijders zal ons na twee succesvolle jaren gaan verlaten. Daarnaast zal Harrie Hofmeijer na 11 mooie jaren stoppen als leider van W.V.V.'34 1. Door blessures moet Justin Alferink, na 7 jaren voetballen in ons 1e elftal, noodgedwongen stoppen. Justin zal vanaf aankomend seizoen leider van ons 2e elftal worden. Na 5 jaar in het 1e elftal te hebben gevoetbald, moet ook Stan Aarnink na een knieblessure noodgedwongen stoppen met voetballen. Stan gaat in het nieuwe seizoen Harrie opvolgen als leider van ons 1e elftal. 

We doen een oproep aan alle supporters van W.V.V.'34 om zondagmiddag na de wedstrijd aanwezig te zijn bij het afscheid van deze heren!"