W.V.V.’34 uit het bekertoernooi

WVV heeft vanavond in Vriezenveen tegen DOS’37 een 4-1 nederlaag geleden en is daarmee uitgeschakeld in het bekertoernooi. De Hengeveldenaren speelden met veel invallers; Gastspelers uit de jeugd Imko Stortelder en Vallentijn Rupert en uit het 2e elftal Jord Bouwmeester, Michel Blokhorst en Bas Assink.
WVV begon goed aan de wedstrijd, het bal tempo van DOS’37 lag te laag waardoor de Wegdammers goed gegroepeerd konden staan en loeren op een counter en die kwam er. Na 14 minuten voetballen was het Mahmoud Jaafil die Wouter Horstink bediende met een bekeken balletje. Wouter nam de bal mee zijn borst en schoof hem beheerst in de hoek. DOS’37 voerde baltempo op WVV kreeg het moeilijker:

In de 37ste minuut kreeg DOS’37 een vrije trap op randje 16 deze werd schitterend ingeschoten. Vlak voor de thee werd de buitenspeler van de thuisploeg weggestuurd en een diepgaande middenvelder schoof de 2-1 binnen.
Na rust bleef het spel van W.V.V.’34 beperkt tot tegenhouden. Dit werd goed en geconcentreerd gedaan tot de 75e minuut. Een afgeslagen corner van de thuisploeg werd goed ingeschoten door de verdediger en vlak voor het einde van de wedstrijd werd nog de 4-1 binnen geschoten door de spits van de ploeg uit Vriezenveen. Al met al een nuttige wedstrijd voor WVV dat met een gehavend elftal speelde. De jongens van het 2de elftal en A1 die het goed hebben gedaan.