W.V.V.’34 verliest nipt; ‘Aan de bal moet het beter!’

W.V.V.’34 heeft vandaag thuis tegen het Winterswijkse Trias een nipte met 2-3 nederlaag geleden. Halverwege was de stand 1-2. Doelpuntenmakers aan Wegdamse zijde waren Randy Smit en Wouter Horstink. Remi Leferink, was het voor een wedstrijd?
“Rommelig. We begonnen de wedstrijd goed, er werd lef getoond in de opbouw hetgeen resulteerde in een prima aanval waaruit de 1-0 werd gescoord door Randy. Gedurende de eerste helft werden we steeds slordiger aan de bal. Door een fout achterin ontstond de 1-1, de 1-2 was een prima ingeschoten vrije trap. Na de rust hebben we geprobeerd om hoog druk te zetten waarna Trias nog amper op onze helft geweest, maar een uitval was genoeg voor de 1-3. Al met al een rommelige wedstrijd, aan de bal moet het beter!”

Doelpuntenmaker Wouter Horstink: “Twee goed voetballende ploegen waarbij wij in de eerste helft door een paar onzorgvuldigheden in de opbouw twee doelpunten tegen kregen. Maar beide teams waren aan elkaar gewaagd en voor de toeschouwer was het een mooie pot”.

De volgende wedstrijd is voor de beker:

30 aug.W.V.V.'34RKSV Bornerbroek14:00