W.V.V.’34 verliest van counterend La Première: 3-2

W.V.V.'34 heeft vandaag het bekerduel tegen 4e klasser La Premiere met 3-2 verloren. De doelpunten van de Hengeveldenaren werden gemaakt door Randy Smit en een verdediger van de Almeloërs. Onder de rook van de Asito Veste, op sportpark Ossenkoppelerhoek kwam W.V.V.'34 niet in het ritme, waar La Première met hun fysieke voetbal aan bijdroeg.
Het spelbeeld was eigenlijk de gehele wedstrijd hetzelfde. W.V.V'34 dat via de vleugels probeerde op te bouwen, La Premiere probeerde vervolgens in de duels te komen en middels de counter gevaarlijk te worden. En in dit laatste slaagden ze. De 1-0 kwam uit een penalty, welke voortkwam uit een overtreding van Kevin Smit. Hier ging onnodig balverlies aan vooraf op het middenveld.

De 2-0 was ook erg zuur voor de ploeg van Roy Workel. Gijs Pierik kopte uit een voorzet op de lat (zie foto), en in de daarop volgende counter verdubbelde LAP de marge. Roy Workel leek niet tevreden over het te matte spel van zijn ploeg en besloot Tom Grobben en Randy Smit te brengen voor Joost ten Heggeler en Sem Kuipers. Dit was een goede zet, want beide zorgden voor meer aanvallende impulsen en Randy Smit schoot al na enkele minuten de 2-1 snoeihard in de touwen.

La Première zakte nog meer in en leek te beseffen dat het alleen op deze manier kon gaan lukken vandaag. W.V.V'34 probeerde het tempo te verhogen, echter trapte het wederom in het trucje van La Première, de counter. Centraal werden de verdedigers verrast en de Almelose spits was scherp en faalde niet, 3-1.
De buit leek binnen voor LAP, maar een zeer domme rode kaart van aanvoerder Krüzen (de zoon van...) gaf de Hengeveldenaren hoop. De aanvoerder solliciteerde overigens het hele duel naar kaarten, want hij was net als de trainer drukker met de scheidsrechter dan met het eigen spel.

De 3-2 viel door een eigen doelpunt en het slotoffensief werd ingezet. La Première greep alle middelen aan om de punten over de streep te trekken, met diverse gele kaarten tot gevolg. Dit lukte de heren ook en de punten bleven in Almelo. Een wedstrijd om snel te vergeten voor W.V.V.'34, op naar volgende week.

Hieronder de foto's:


Penalty: Kevin Smit de verkeerde hoek in, 1-0.


Aanvoerder Gijs Pierik kopt op de lat. Geen 1-1 maar een halve minuut later de 2-0.


De dorstige spelers van La Première lurkten allemaal uit dezelfde bidons, misschien hebben ze nog niet gehoord dat er een virus heerst.


De opkomende back Tom Brummelhuis kreeg het eind van de wedstrijd aan de stok met de tegenstander, beide heren moesten het bekopen met een gele kaart.


Tom zet nog maar eens de brommer aan op links, helaas zonder het gewenste eindresultaat


Trainer Roy Bouck won, maar was 90 minuten lang drukker met commentaar leveren op de scheidsrechter dan in het coachen van zijn spelers. Bouck kreeg ook geel.