W.V.V.’34 verliest van hekkensluiter LSV: “Onszelf niet beloond”

W.V.V.'34 heeft zichzelf vanmiddag in de strijd om de koppositie een zeer slechte dienst bewezen. Het uitduel tegen LSV uit Lonneker werd met maarliefst 3-0 verloren, bij rust was het nog 0-0. Deze uitslag is in alle opzichten opzienbarend. W.V.V'34 had namelijk nog geen enkel duel verloren deze competitie, LSV had zelfs nog geen enkel doelpunt gemaakt, tot vandaag. Op voorhand had dan ook niemand verwacht dat de in het blauw-wit gehulde spelers juichend van het veld zouden gaan. Trainer van W.V.V.'34 Roy Workel over de nederlaag: "We hebben de eerste helft prima gespeeld, er zaten mooie aanvallen tussen maar we hebben onszelf niet beloond. De tweede helft waren we gewoon niet bij machte om de wedstrijd te killen. Na de 1-0 hebben we Tom Brummelhuis voorin gezet en ook toen nog een kans gehad op de 1-1, maar het zat er helaas niet in. Dat het 2-0 en 3-0 wordt. is gewoon doordat we vol op de aanval gingen. Jammer.  Kop op van de week, goed trainen en dan volle bak richting MVV'29", besluit de trainer.

Vanaf het begin liet W.V.V.'34 de intenties zien. Veel beweging voorin creëren en vervolgens vai vleugelaanvallers Lars Aarnink en Randy Smit de aanval zoeken. De verdedigers uit Lonneker hadden dan ook de handen vol aan het tweetal en het strijdplan van de thuisploeg was misschien nog wel duidelijker: 200% inzet geven en loeren op de counter.
De eerste helft was het verschil in balbezit dan ook ongeveer 80 om 20 in het voordeel van de gasten. Wanneer LSV sporadisch aan de bal kwam werd er gelijk 'volle bak' druk gezet door de mannen van Roy Workel, zoals men dat noemt in voetbaltermen. Het enige wat LSV kon doen was spijkerhard verdedigen, en dat deden ze met verve.

Een gestrekt been op de enkel van Gijs Pierik volgde, de scheidsrechter liet 'gewoon' doorspelen

Toch was de eerste grote kans voor LSV. De spits van de thuisploeg kwam oog in oog met doelman Tom Pierik, die op deze bal na vrijwel niets te doen had de eerste helft. De bal ging op wonderbaarlijke wijze naast, daar waar menigeen al een doelpunt telde. De resterende momenten in de eerste helft was het echter W.V.V.'34 dat op jacht ging naar de treffer. Toch bleef deze uit, ondanks grote kansen van vrijwel de gehele voorhoede van de Hengeveldenaren. LSV kon even op adem komen in de rust en in het tweede bedrijf bleef het spelbeeld ongewijzigd. W.V.V.'34 met het balbezit en via de vleugels richting het doel. Echter kwam W.V.V.'34 niet door het defensieve blok heen en driemaal op rij gebeurde hetzelfde, tot ongeloof van het Hengeveldse publiek. Balverlies van de gasten en een snelle overname van de thuisploeg. Dit speelde LSV bijzonder efficiënt uit en zo scoorde het tot driemaal toe. Zo lieten zij W.V.V.'34 met 0 punten huiswaarts keren, iets wat menigeen vooraf onmogelijk had geacht.

Horstink kan het niet geloven. 0-1. Groot feest na de eerste seizoenstreffer van LSV.

Na de 1-0 werd de bal non-stop in de 16 meter gegooid, echter zonder het gewenste resultaat

De keeper van LSV kan zijn geluk niet op als de 2-0 wordt binnengeschoten