W.V.V.’34 verslaat vv. Bentelo in bekerduel

W.V.V.’34 heeft dinsdagavond het bekerduel bij het naburige vv. Bentelo met 2-0 gewonnen. De ploeg van Niki Leferink was vrijwel het gehele duel de bovenliggende partij.
De ploeg is geduldig gebleven en heeft zichzelf uiteindelijk laat beloond. Vooral de eerste twintig minuten waren fantastisch vanaf Hengeveldse zijde, waar Bentelo geen seconde de tijd kreeg om adem te halen. Uiteindelijk scoorde Stan Aarnink de openingstreffer uit een rebound, na een aanval via rechts, die verliep via Robin Rikkert en Remi Leferink. In de dying seconds stuurde Robin Rikkert Wouter Horstink nog éénmaal weg en hij faalde niet 1 op 1 met de keeper, 0-2! (VIDEO).

Doelman Tom Pierik over het duel: “We waren denk ik  de bovenliggende partij en kwamen in de eerste helft tot veel kansen. In de tweede helft hadden we iets minder kansen, maar maakten we de kansen die we kregen ook gelijk af. Al met al een terechte en goede overwinning en op naar vv Holten!”, besluit de goalie.