W.V.V.’34: Vriendelijk verzoek, houd je aan de coronaregels

Beste voetballiefhebbers,

Wat was het mooi om te zien dat we de afgelopen weken weer normaal hebben kunnen voetballen en door het mooie weer ook nog volop hebben kunnen genieten op het terras en in de kantine. Iedereen hoopt erop dat dit op deze manier gecontinueerd kan worden. Echter, het virus is bezig aan een comeback en het weer wordt slechter. Om te kunnen blijven genieten zullen we de maatregelen die voor iedereen en ook voor ons als vereniging gelden, zo goed mogelijk moeten naleven!

We doen dit in de eerste plaats voor onze eigen gezondheid en die van anderen. Maar in de tweede plaats ook voor onze mooie vereniging. De gemeente Hof van Twente controleert streng op de naleving van de maatregelen. Als we ons met elkaar niet aan de maatregelen houden riskeren we een fikse boete en moeten we het sportcomplex sluiten.

Hier zit niemand op te wachten. Namens het bestuur vraag ik een ieder die op ons sportpark komt om alle maatregelen die gelden (je kunt ze overal vinden op het complex) na te leven. Met name de 1,5 meter afstand houden en de maximale aantal van 60 personen in de kantine zijn zeer belangrijk. Registreer je als je de kantine betreedt, houd je aan de looproutes en vermijd drukke plekken! Een dringend verzoek aan alle rokers: roken mag alleen aan de achterzijde. Het is verboden om nog aan de voorzijde te roken!

Iedereen wil kunnen blijven voetballen en plezier kunnen hebben ondanks de maatregelen. We doen het voor onze eigen veiligheid. Wij beroepen nogmaals op ieders eigen verantwoordelijkheid; laat jij niet diegene zijn die het verpest voor de rest!

Namens het bestuur,

Maurice Workel

Voorzitter W.V.V.’34