W.V.V.’34 wacht enige uitderby van het seizoen

‘Twenthe heeft een pijnlijke nederlaag geleden tegen WVV’ was in januari te lezen op de website van vv Twenthe en ‘van meet af aan waren de Hengeveldenaren de bovenliggende partij. Afgelopen zondag was de kop op Wegdamnieuws ‘W.V.V.’34 blijft maar winnen’. Hoeveel waarde moeten de groen gelen hier aan hechten? Wat wordt het voor een wedstrijd zondag? Mahmoud Jaafil: "Ik denk dat het morgen een zware pot gaat worden aan de Gruttostraat. Twenthe heeft na de heenwedstrijd in januari wat goed te maken dus we moeten goed voorbereid zijn. Een ding is zeker, we moeten tamtam maken om de wedstrijd naar ons toe te trekken! Iedereen is fit dus daar zal het niet aan liggen!"
Trainer Roy Workel over de derby van morgen:

Gijs Pierik

"Het feit dat we 4 van de 5 overwinningen hebben gehaald in 2019 is een bevestiging dat we op de goede weg zijn. Het is niet altijd het beste voetbal wat we laten zien maar er staat gewoon een elftal dat graag voor elkaar door het vuur wil gaan en dat is super om te zien. Twenthe Goor zal wel graag wat goed willen maken na de 5-0 nederlaag van begin 2019 maar wij zijn ook gebrand op een goed resultaat en willen de lijn gewoon doorzetten. Iedereen is fit en gaan met gezonde en volle moed richting Goor!”

Scheidsrechter in deze wedstrijd voor de derde periode op sportpark ’t Piep Willem is de heer Menkhorst, aanvang 14.00 uur. Hieronder de stand in de derde periode: