W.V.V.’34 wacht lastige uitwedstrijd

W.V.V.’34 speelt zondag haar tweede wedstrijd in de competitie uit tegen Het Enschedese UDI, (Uitspanning Door Inspanning) aanvang 14.00 uur. De eerste competitiewedstrijd voor de groen gelen was tegen Reutum, 1-1. Wat zegt het? Reutum was de te kloppen tegenstander in de laatste fase van de competitie afgelopen seizoen! De tegenstander deze zondag is een nieuwkomer, afgelopen zondag wonnen ze van Avanti, een topper in de afgelopen seizoenen. Wouter Horstink:
“Afgelopen zondag was het voor ons een lastige wedstrijd met een tegenstander die niet wilde voetballen. Uiteindelijk van beide kanten een matige wedstrijd waarin het gelijke spel denk ik wel terecht was. Maar na 1 wedstrijd zegt dit nog niks. Zondag zal er met UDI een andere tegenstander staan. Vorige week hebben ze uit bij Avanti gewonnen en zijn daarmee goed gestart. We gaan in ieder geval naar zondag naar Enschede om de punten mee naar Hengevelde te nemen. Bij ons is enkel Robin Rikkert nog geblesseerd dus we komen fris aan de start”.
Wat vond jij de meest opvallende spelers in de voorbereiding?

<<Tom na zijn 3e treffer bij UDI in 2017

Wouter: “In de voorbereiding heeft met name Tom Grobben het goed gedaan en hij had vorige week ook een basisplaats. Daarnaast heeft Randy Smit een sterke voorbereiding gedraaid en speelt de laatste weken erg goed!”

De laatste keer dat WVV uit bij het Enschedese UDI speelde was op 17 oktober 2017. Het werd het maar liefst 0-4, drie keer spits Tom ten Breteler.