W.V.V.’34 wist het tij niet te keren

W.V.V.’34 is vanavond in Albergen tegen de Tukkers met 2-0 de bietenbrug opgegaan. Het was een wedstrijd met weinig kansen over en weer, waarbij De Tukkers het betere van het spel had. Daarentegen hadden de Hengeveldenaren de beste mogelijkheden voor rust: Gijs Pierik stuitte op de keeper van dichtbij en Randy Smit zag zijn harde schuiver in de verre hoek gekeerd door de keeper. De thuisploeg wist ondanks het vele balbezit voor de thee amper gevaar te stichten.

Kort na rust kreeg Tom Grobben op een meter of 12 de bal pardoes voor de voeten, hij drukte gelijk af maar schoot hoog over. Dit was nagenoeg het laatste wapenfeit van de Hengeveldenaren.

W.V.V.’34 probeerde vanuit een compacte organisatie druk te zetten, maar momenten met mogelijkheden op doelpunten waren spaarzaam. De Wegdammers hadden 90 minuten lang moeite om balbezit te houden. De Tukkers zat er de hele wedstrijd bovenop. W.V.V.’34 ging zeker mee in de strijd en wist de Albergernaren lang van zich af te houden, tot de 56e minuut.

1-0
De scheidsrechter gaf voordeel na een overtreding kort over de middellijn en De Tukkers profiteerde volop. De eerste kans van de wedstrijd resulteerde in de openingsgoal van vandaag.

2-0
In de 83e minuut was er de wissel Thomas Wegdam voor Wouter Roescher, achter werd het één op één. Met een dekselse Visschedijk binnen de gelederen leek het vragen om problemen…en zo geschiedde.
Waar bij balbezit van de uitblinker van de gastheren, Sjoerd Visschedijk, veelvuldig ‘gedubbeld’ werd, stond hij in deze heel even één op één. Sjoerd had aan een klein gaatje genoeg en in de blessuretijd was de wedstrijd en het kampioenschap beslist .

Al met al een heerlijke wedstrijd, twee dorpsploegen die streden voor ieder meter met een mooi acceptatievermogen aan beide kanten. Geen gezeur, geen tijdrekken: Voetballen!

De Tukkers – W.V.V.’34 2-0

Kevin Smit-Gijs Brummelhuis-Remi Leferink-Wouter Roescher (’83 Thomas Wegdam)-Martijn Baas-Robin Rikkert-Stan Aarnink (’74 Bas Assink)-Tom Grobben-Lars Aarnink (’69 Mahmoud Jaafil)-Gijs Pierik-Randy Smit