W.V.V.’34 zegeviert in doelpuntenfestijn

W.V.V.’34 heeft vanmiddag in en tegen Ruurlo een zwaarbevochten 4-3 overwinning weten te boeken. Na zo’n 20 minuten was het Martijn Baas die de 0-1 op het scorebord bracht. Vervolgens ontstond een waar rampscenario, maar WVV heeft de schroom opzij kunnen zetten en de 3-1 achterstand om weten te buigen.

Mahmoud Jaafil speelde een uitstekende wedstrijd vandaag

Mahmoud Jaafil over de wedstrijd: “Ik denk al met al een terechte overwinning. Wij kwamen in de eerste helft op een 1-0 op voorsprong, speelden gecontroleerd en geduldig. Vervolgens hebben we in 10 minuten tijd de complete wedstrijd weggegeven, tenminste dat dachten wij op dat moment. De aansluitingstreffer van Wouter Horstink gaf ons weer het nodige vertrouwen. Na rust hebben we nagenoeg niets meer weggegeven en uit twee mooie aanvallen weten te scoren. Al met al een zware, maar terechte overwinning!”

0-1 Martijn Baas in de 21e minuut
Martijn: “Mahmoud Jaafil kwam naar binnen en gaf mij de bal zo’n tien meter over de middellijn. Vervolgens ging ik een een-twee aan met Lars Aarnink die de bal goed meegaf. Voor mij was het een koud kunstje om de bal met de buitenkant binnen te werken!”

Maar vervolgens kantelde de wedstrijd volledig, in een tijdsbestek van zo’n tien minuten kregen de groen gelen drie doelpunten om de oren; De wedstrijd leek gespeeld.
Mahmoud Jaafil: “Drie tegengoals in een tijdsbestek van tien minuten! Slappe hap en slordig voetbal, maar gelukkig viel kort voor rust de aansluitingstreffer van Wouter Horstink”.

3-2 Wouter Horstink in de 44e minuut
“Bij mijn eerste doelpunt (onze tweede) werd ik diep gestoken door Lars Aarnink en doordat *Maggie goed doorliep naar de tweede paal, kreeg ik genoeg ruimte om de bal in de verre hoek te plaatsen,” aldus Wouter Horstink.

3-3 Wouter Horstink in de 54e minuut
“Bij mijn tweede goal was het een goede aanval met een dieptebal van Remi Leferink op Lars Aarnink. Die ging op snelheid langs zijn tegenstander en gaf de bal met links perfect voor en ik knikte hem lekker binnen. Alle goals van ons vandaag waren goede aanvallen!”

3-4 Robin Rikkert in de 78e minuut
Robin: “Ik zag Maggie vanaf de rechterkant zijn man binnendoor passeren en ik stond vrij op 25 meter van de goal. Na een strakke pass van Maggie leg ik ‘m klaar en schiet ‘m diagonaal binnen. Heerlijk moment voor het team en verdiende uitslag op basis van de hele wedstrijd!”

De eerstvolgende wedstrijd voor WVV 1 is op zondag 8 oktober thuis tegen DSVD uit Deurningen.

De steunpilaren van WVV waren er blij mee

*Maggie is Mahmoud Jaafil