W.V.V.’34 zondag naar ‘leeg’ sportpark in Rossum: “Grasveld waar ik niet veel van verwacht”

W.V.V.’34 neemt het morgen in de achtste speelronde van de competitie op tegen RSC uit Rossum. Helaas voor de vele Hengeveldse supporters die normaal trouw komen kijken bij uitwedstrijden, zijn er langs de lijn geen supporters toegestaan. Bij vele amateurclubs bleek deze overheidsmaatrgel al een wassen neus, want in vele kantines stond men schouder aan schouder om vanachter het glas de wedstrijd alsnog te bekijken, daar is men immers wel welkom. Wat is dan veiliger kan je je afvragen, in de buitenlucht op afstand of naast elkaar in een binnenruimte…
Het duel zondag in Rossum is voor beide teams een belangrijke. Door vier overwinningen op rij heeft W.V.V.’34 inmiddels de derde plek ingenomen op de ranglijst en zal het dus moeten winnen om deze hoge klassering te behouden. RSC staat in de middenmoot en moet winnen om in het linkerrijtje mee te blijven doen. Zeker na de nederlaag van vorige week tegen Saasveldia zullen de mannen uit Rossum iets goed willen maken.
Middenvelder Stan Aarnink over het duel van morgen, en wat hij weet van de tegenstander: “Ik weet weinig over RSC, dus ik zie het wel zondag. Laatste keer dat we er speelden was op een kunstgrasveld waar ze moesten uitwijken. We spelen nu op een grasveld waar ik niet veel van verwacht. Gelukkig hebben we bewezen ook hier de punten te kunnen pakken.”
Hoe staat de selectie ervoor, Stan? “Zondag zijn we zo goed als op volle oorlogssterkte. Hamoudi en Mahmoud zijn geblesseerd, maar de rest kan spelen. Alleen maar goed dat er veel concurrentie is. Zondag wordt gewoon weer een potje waar we alles moeten geven op zowel fysiek als tactisch gebied. We gaan het zien!”

Hieronder de stand: