W.V.V.’34 op weg naar een cruciale wedstrijd

Er zijn meerdere signalen die duiden op een cruciaal duel morgen. In de afgelopen drie wedstrijden werd er maar 1 punt behaald; Er werd verloren in en tegen Bentelo; Op 14 april werd er in Saasveld een ontluisterende 5-0 nederlaag geleden; de laatste overwinning van WVV dateert van 20 oktober. Remi Leferink, hoe kijk jij hiernaar en wat moet er anders om deze reeks te doorbreken en niet verder af te glijden?
"De resultaten van de afgelopen wedstrijden zijn inderdaad niet goed. Wat vooral opvallend hieraan is, is dat we hele goede fases in wedstrijden afwisselen met hele slechte. Vorig jaar was de uitwedstrijd in Saasveld verschrikkelijk, helaas komt het soms voor dat je als team een wedstrijd finaal door het ijs zakt, dat was die wedstrijd het geval. De thuiswedstrijd daarentegen waren wij veel beter, alleen hebben we ons zelf niet beloond. We moeten ervoor zorgen dat we blijven voetballen, ook in periodes dat het moeizaam gaat. Je moet dan de goede balans vinden tussen niet teveel risico nemen en de voetballende oplossing vinden. Als wij blijven voetballen kunnen wij ons meten met de beste teams in deze klasse, maar als wij meegaan in het vechtvoetbal kunnen wij kwetsbaar worden. Kortom; zondag kwaliteit leveren zodat we het Saasveld heel moeilijk gaan maken en zodoende de drie punten in Hengevelde houden!”

In de thuiswedstrijd van afgelopen seizoen op 18 december bleef de wedstrijd steken op 0-0 “Dat was precies wat de ploeg uit Saasveld ambieerde gezien het spelbeeld. Het zakte massaal in bij balbezit van de thuisploeg en speelde zo veelvuldig met 9 á 10 man achter de bal” was destijds te lezen op deze site.

De wedstrijd op sportpark Rupertserve begint om 14.00 uur onder leiding van de heer S.Degirmenci.