Website www.Loopgroephengevelde.nl is online

Afgelopen vrijdag werd de website www.Loopgroephengevelde.nl gelanceerd. "Met dank aan Eijsink afrekensystemen en Laura Hasslacher, Pool Communicatie! Zij hebben de site gebouwd met inzet en passie". Op deze site is onder andere te lezen: Loopgroep Hengevelde is een sportieve loopgroep waar hardlopen en gezelligheid goed samengaan. Dat het gezellig is dat blijkt, want er zijn niet alleen lopers uit Hengevelde maar ook uit de omliggende dorpen.

In de negentiger jaren waren er een aantal mensen bij de fysiotherapeut aan het herstellen en hen was het advies gegeven om weer te gaan sporten.  Bennie Hummelink en Bennie Grefte, twee zeer ervaren sporters en zeker ook erg ervaren hardlopers nemen het initiatief en ze startten een loopgroep in samenwerking met de fysiotherapeut. Jarenlang is de loopgroep een onderdeel geweest van Fysio- Sport en Trainingscentrum Hengevelde FSTH en later als onderdeel van Beweegpunt Hof van Twente BHvT. 
Nu, vele jaren later is de loopgroep zo ontwikkeld dat het tijd werd om onder de bedrijfsparaplu van de Fysio-praktijk BHvT vandaan te komen en zelfstandig te worden. Daarom is Loopgroep Hengevelde opgericht  en daarmee is onze loopgroep klaar voor een mooie, stabiele en zelfstandige toekomst.