WHC kan ‘shinen’ en kent geen problemen in Losser

WHC heeft vanavond tegen Hacol/Combinatie’64 in Losser met maar liefst 32-15 gewonnen na een 17-7 ruststand. De ploeg van oud trainer oud trainer Tom Geertshuis was niet bestand tegen het handbal geweld uit Hengevelde. In de openingsfase stonden de WHC dames met 7-0 voor. De verdediging stond goed en in de aanval lieten ze goeie dingen zien! Dit wisten e ook de 2e helft door te zetten Debbie Huistede:
“Leuke pot gespeeld! Na een snelle start vanuit onze kant stonden we al snel 0-8 voor. De sterke dekking en mooie aanvallen leidde dan ook tot een ruststand van 7-17 in ons voordeel. Dit hebben we de tweede helft voortgezet. We hebben de wedstrijd met 15-32 gewonnen.
Shinen hebben we dus zeker gedaan!”

Draait dan alles om die ene wedstrijd op 23 maart 19:30 uur ; W.H.C. DS1 – OBW DS1?