Grijpt WHC de laatste strohalm?

Buigt WHC ook voor Duiven?

In de heenwedstrijd in en tegen Duiven op 11 november waren de rollen omgedraaid: WHC won daar met 20-25 en werd na die wedstrijd alleen koploper. Nu heeft het afgelopen woensdag de tweede nederlaag van het seizoen geleden en lijkt de titel ver weg. Een laatste strohalm is misschien nog: Pacelli, de sterke tegenstander van afgelopen dinsdag speelt zondag tegen koploper OBW.

“Na een spannende eerste helft met een ruststand van 11-12 in ons voordeel, weten we in de tweede helft de wedstrijd te winnen door ons eigen snelle spel te spelen” was op 11 november te lezen op deze site. Rikke Brummelhuis, misschien wel de laatste keer dat we haar hiervoor kan benaderen, (daar heeft ze  immers nog meegedaan en het was duidelijk in Zieuwent deze week dat ze nog zeer betrokken bent bij de groep!)

Wat heeft de nederlaag van deze week gedaan met deze groep? Rikke:
“De afgelopen wedstrijd was natuurlijk zuur, maar naar mijn idee hebben we deze snel vergeten en gaan we dit weekend wederom vol voor de winst. We moeten thuis tegen Duiven DS1. De vorige wedstrijd hebben we uit bij hen gewonnen met 20-25. Die eerste helft ging heel gelijk op. De 2e helft hebben we het gewonnen en waren we beduidend beter met een goeie dekking en ons eigen spel. Dat hopen we dit weekend weer te doen”.

Het duel in Sporthal De Marke begint om 19.30 uur.

De huidige stand: