WHC D2 kampioen

D2 is afgelopen woensdag avond in de stromende regen kampioen geworden. We moesten tegen Zenderen Vooruit. Alleen bij winst zouden ze kampioen zijn.

De wedstrijd was amper begonnen of WHC stond al achter met 3-0! Geen goed begin dus. Kleine peptalk tussendoor, kleine wisseling in de verdediging en het ging goed! Zenderen heeft zelfs geen goal meer gemaakt. Door prima verdedigers werk, en goede aanvallen stonden ze in de rust voor met 5-3.

De bal werd gladder en gladder maar WHC maakte het allemaal niets meer uit. De keepster Liset steeg boven zich zelf uit en hield het doel schoon. Alles hield ze tegen. Knap werk. En onder het toeziend oog van onze trainster, het betuur, ouders, grootouders, broertjes, zusjes, vriendinnen, F1, chauffeur Bert Mensink en natuurlijk de shirtsponsor van Wegdam Bouw en Ontwerpbureau Tonnie en Carmen Wegdam werd de eindstand 8-3 in het voordeel van WHC. Het kampioenschap is een feit. De platte wagen stond al klaar en er is een mooie rondtocht door Hengevelde gemaakt. F1 is samen met D2 op de wagen geweest. Zij waren onlangs kampioen in de zaal geworden en hadden alleen nog geen rondje op de platte wagen gehad.

Het feest ging daarna bij Debs sportcafe nog door tot in de late uurtjes! Liset, Julia, Romee B, Sanne, Simone, Noa, Lisa, Maike, Daphne en Romee R ook namens jullie leidsters: Gefeliciteerd, een geweldig knappe prestatie!