WHC groeit door

Deze week was het zover. WHC heeft het 200ste lid bij Handbalvereniging WHC gehuldigd. Voorafgaand aan de handbalwedstrijd werd Linde Hofstede door de voorzitter Wim Kuipers, toegesproken. Ze heeft een T-shirt cadeau gekregen en wat lekkers om na afloop van de wedstrijd te trakteren. Tijdens de wedstrijd mocht ze in haar “200ste lid T-shirt” handballen.

Naam: Linde Hofstede

Leeftijd: 9 jaar (26 aug. 2002)

Woonplaats:Sint Isidorushoeve

In welk team speel je: D2

Wat zijn je hobby’s: handballen, zingen in jeugdkoor, knutselen en knuffelen met mijn konijntjes Wiebeltje en Poppeltje. Verder speel ik veel buiten met mijn zus en zusje.

Wat eet je het liefst: Lasagne, frikadel en pizza, in ieder geval géén champignons!

Waar ga je naar school: In de Hoeve naar de St. Bonifaciusschool

Wat vind je zo leuk aan handballen: Gezellig met de andere meiden van mijn team lol hebben, lekker rennen en moe worden en als het lukt alle wedstrijden winnen.

Linde vindt het leuk om de hele tijd bezig te zijn op het veld. Toen de 2 jaar muziekles erop zat had ze eindelijk de tijd om handbal te proberen (de training viel altijd op dezelfde tijd als de muziekles). Na één training was ze helemaal enthousiast en dat is ze nog steeds. Ze zit in D2 met nog 3 andere meisjes uit de Hoeve (in D3 speelt ook nog een meisje uit de Hoeve), de rest komt uit Hengevelde. Onderling klikt het heel goed. Linde heeft nog geen doelpunt gemaakt in een wedstrijd maar dat komt nog wel, thuis wordt al druk geoefend. De huldiging als 200ste lid vond ze een super verassing! Net als de rest van haar familie. Het T-shirt gaat meteen aan bij gymlessen en trainingen.