WHC slaat toe in de slotfase

WHC heeft vanavond in sporthal de Marke met 19-18 gewonnen van Pacelli na een ruststand van 11-13. Het verschil bleef maar rond die drie punten hangen, tot aan de laatste 7 minuten. De uitblinker van Pacelli kreeg halverwege de tweede helft rood, dat scheelde een slok op een borrel.  Even later uit een strafworp toch de onverwachte gelijkmaker Maar WHC wilde meer en ging daar ook voor en werd beloond. Debbie Huisstede:
“In 2 woorden, WAT SPANNEND!
Het was voor ons een lastige eerste helft waar we de punten in de aanval hebben laten liggen, waardoor we de rust in gingen met 10-13.
In de tweede helft hebben we goed teruggevochten. Parcelli heeft dan ook maar 5x gescoord in de tweede helft. Door slimmer te spelen hebben we de wedstrijd kunnen winnen met als eindstand 19-18.
TROTS!!!!”

De ontvanger van de rode kaart in duel met Wieke Vogt

De redactie Wegdamnieuws had het opzetje van het verslag al klaar:

“WHC liep van meet af aan achter de feiten aan! Het kwam al vroeg op achterstand en at bleef de hele wedstrijd zo. Voor zo ver bekend heeft WHC in competitie verband nog nooit van de tegenstander uit Zieuwent gewonnen. Het putte enige hoop uit de laatste twee ontmoetingen: Een beker- en een oefenwedstrijd werden weliswaar in winst omgezet maar vandaag zat het er niet in. MAAR:

WHC bleef knokken voor een goed eindresultaat, miste enkele kansen in de slotfase maar de Wegdamse dames kwamen er mee weg!

DRIE WEDSTRIJDEN OP RIJ GEWONNEN EN NOG STEEDS BOVENAAN!

De eerstvolgende wedstrijd is op 28 oktober om 19.00 uur  in Bentelo tegen TVO uit Beckum.