WHC sluit competitie winnend af tegen E & O

De laatste wedstrijd in de reguliere competitie is ruimschoots gewonnen met 28-21 na een ruststand van 15-14. Speelster Kim Scholten:” Het was een beetje en rare wedstrijd. Wij misten dermate veel kansen waardoor we gedurende de wedstrijd het gevoel kregen dat we stonden te handballen met een ruime voorsprong. En dat terwijl de marge in de rust aan de magere kant was waar we maar 1 puntje voor stonden. Zij scoorden veelvuldig  van afstand waardoor het aanvankelijk nog spannend bleef. Pas in de laatste 10 minuten van de wedstrijd waren we in staat ruimer afstand te nemen van E&O”.

Hoe gaat het eerste team de komende drie weken overbruggen richting de nacompetitie? Kim: “We blijven zoals we gewend zijn gewoon door trainen op dinsdag en donderdag, geen wedstrijden of zo. Het zijn op 22 april 3 wedstrijden van 2 x 20 minuten tegen waarschijnlijk de tegenstander van vandaag Actief uit Klazinaveen, TVO en SVWW”.

Hoe voelt dan nou Kim, je laatste optreden in de Marke bij het eerste? Kim: ”Best wel raar eigenlijk, tijdens de bespreking in de kleedkamer heb ik er even bij stil gestaan maar verder heb ik mij mij geconcentreerd op de wedstrijd. Ik wist het natuurlijk ook alleen tijdje, voor 1 februari moest je al kenbaar maken of je door ging of niet. En laten we niet vergeten dat er nog een belangrijk toernooi op de rol staat dus we moeten nog één keer vol aan de bak!”

Ook zijn de dames van WHC nog van de partij bij 'the Battle', een poulewedstrijd met een halve en een hele finale die wordt gespeeld tijdens de Höftedagen. De winnaar van dit mini-toernooi wacht een prachtige trofee.