WHC speelt gelijk in zinderende slotfase: 21-21

WHC heeft vanavond in eigen huis gelijk gespeeld tegen RSC. Het werd 21-21 in een duel waar WHC had kunnen winnen. Trainer van WHC Theo van der A over het duel: "We begonnen goed aan de wedstrijd. We liepen de eerste helft weg van RSC naar 12-8. We hebben goed gespeeld en ook de verdediging stond goed. Na de rust maakten we veel fouten waardoor RSC dichterbij kon komen." WHC kwam in de tweede helft op een 18-15 voorsprong, bij deze stand werd een penalty gemist. Dit kwam de thuisploeg duur te staan want even later stond het 18-18. Met nog enkele seconden op het bord stond het 21-20 voor de groengelen, toen de gasten een penalty kregen! Deze werd benut waardoor de twee punten niet in Hengevelde bleven. Hieronder een fotoverslag.