WHC uit naar degradatiekandidaat Lemelerveld: “Scherp zijn”

WHC speelt vanmiddag een uitwedstrijd in en tegen Lemelerveld. De thuiswedstrijd werd door WHC gewonnen met 31-14. LHC bezet op dit moment de laatste plaats en moet alle drie de wedstrijden winnen om nog kans te hebben op lijfsbehoud. Trainer Herman Keppels over het duel van vanmiddag: "Zij zullen er dan ook alles aan doen om de wedstrijd te winnen. Aan ons de taak om vanaf het begin scherp te zijn en LHC niet in het geloof te laten komen en dan moeten wij deze wedstrijd kunnen winnen. Wel hebben wij een drietal blessures. Nieke Stortelder aan haar knie, Ester Tuinte aan haar kuit, zij spelen sowieso niet. Eva heeft al geruime tijd last van hielspoor en wij moeten kijken of zij inzetbaar is. Nadieh Wegdam en Rikke Brummelhuis komen ons ondersteunen vanuit 2e team en ook Lieke Velthuis zal met ons mee gaan. Als we ons eigen spel kunnen gaan spelen met de juiste inzet dan nemen we de punten mee naar Hengevelde."
Trainer van de dames uit Lemelerveld is Hengeveldenaar Laurens Beld. Hij staat sinds de zomer van 2016 aan het roer bij de blauwhemden en vecht zoals zojuist aangegeven door Herman Keppels tegen degradatie. 

Ook Laurens Beld was bereid te reageren op het duel van vandaag: Ällereerst is het tot nu toe een rampjaar voor ons team, achtervolgt door blessures en zieken. Ik schat de kans op een overwinning voor de meiden van WHC hoger in dan die van ons. Doordat er enkele meiden van ons langdurig geblesseerd waren en net weer zijn begonnen is de vorm er nog niet optimaal. Ook morgen hebben we weer enkele speelsters van dames 2 erbj. Wij zelf moeten proberen de laatste strohalm aan te pakken om degradatie te voorkomen."

De redactie wenst beide ploegen succes. Het duel begint vanmiddag om 13.00 uur.


Laurens Beld met zijn ploeg