WHC vanavond in eigen huis met afzwaaiende speelsters én hoofdtrainer

WHC speelt vanavond een zeer belangrijk maar ook speciaal duel tegen OBW. Trainer Herman Keppels staat voor het laatst voor de groep en weet dat er veel druk op het duel zit: "De spanning zit er nog goed in en we zullen nog alle zeilen bij moeten zetten voor het lijfsbehoud. Maar daar heb ik alle vertrouwen in. Vanavond ook het afscheid van Esther Tuinte en Debby van der Made. Ook is het mijn eigen afscheidsduel. Ik heb met heel veel plezier hier anderhalf jaar mogen werken en ga een nieuwe uitdaging aan bij Borhave. Ik wens heel WHC heel veel succes toe in de toekomst met Tom als nieuwe trainer. Bedankt allen en het gaat jullie goed."
Esther Tuinte neemt na decennia afscheid van WHC, maar hoelang heeft ze eigenlijk in het eerste gespeeld, en is ze recordhouder? "Het is mijn laatste officiële wedstrijd inderdad na 23 jaar geloof ik. Het is mooi geweest. Volgend jaar speel ik in dames twee. Het record is overigens in handen van Ria van der Made, die is niet in te halen hoor, haha!" 
Het duel in De Marke begint om half 8 en alle steun is welkom! De heren van Man Actief schijnen nog het een en ander in petto te hebben om het duel op te leuken.... Komt het zien!