WHC na 2 jaar terug in de hoofdklasse *UPDATE

De eerste wedstrijd is door de Wegdamse dames met 19-12 verloren. "Het was een slordige tweede helf waardoor de wedstrijd naar de tegenstander Groessen ging, de eerste helft ging het nog wel gelijk op" aldus trainer Bart van Rossum.

WHC speelt haar tweede wedstrijd om 13.15 uur tegen S.V.W.W. uit het Drentse Westerbork, deze is gewonnen door de dames van WHC met 19-13. Deze winst kwam stand door een goede pot handbal, met name in de tweede helft, aldus de trainer.Door de winst op S.V.W.W. is promotie naar de hoofdklasse een feit. Doordat S.V.W.W. de eerste wedstrijd verloren heeft en daarom maximaal nog 2 punten kan halen, en WHC al 2 punten heeft, telt het onderlinge resultaat.

*UPDATE: Om 15.30 was de laatste  tegen Actief Klazinaveen. ook deze werd gewonnen en wel met 17-15: Trainer Bart van Rossum: "Een waardig afscheid bij WHC! Ik wens de vereniging het allerbeste voor de toekomst in de HOOFDKLASSE!"

Tegen beide teams is er op 22 april 2012 gespeeld in promotie/degradatiewedstrijden, destijds in Hardenberg. Dat jaar wist WHC  het verblijf in de Hoofdklasse nog met 1 jaar te verlengen.