WHC verslaat DFS in de beker en staat in de finale: “Verdediging stond als een huis”

WHC heeft donderdagavond in eigen huis gewonnen van DFS uit Arnhem.

Na een 12-11 ruststand, derden de geelhemden na rust over de gasten heen. Het werd 21-16. Elke Brummelhuis:
“Een kenmerk van ons dit seizoen is dat wij in de beginfase van de wedstrijd nog niet op ons best zijn, zo ook deze keer. Ondanks dat de verdediging goed stond, liep het aanvallend minder en hadden we moeite met scoren. Dit resulteerde in een ruststand van 12-11.

De tweede helft gingen wij meer op snelheid spelen, waardoor het aanvallend beter liep. De verdediging stond als een huis waardoor we uiteindelijk hebben gewonnen met 21-16. We zijn door in de beker en dat betekent de volgende wedstrijd tegen Bentelo dames 1! We hebben er zin in!”.